foto-aici
foto-aici
foto-aici

Despre Ana-Maria Pop

   Infiintata in primavara anului 2009, ca o companie de servicii hoteliere si restaurante, Amp Rest Styl este parte a grupului de companii cu acelasi nume, “AMP Grup”, ce ofera o gama extinsa de servicii, reunind domeniul comercial, sportiv, alimentar si hotelier.

   Detinator al unuia dintre cele mai mari complexe de agrement si sport din Ploiesti, “AMP Grup” are in componenta  Restaurantul si Hotelul “Plaisir”, cele 3 terase in aer liber, bazinul de inot acoperit (de dimensiuni olimpice si omologat in acest scop), 6 terenuri de tenis (doua dintre acestea fiind acoperite cu o copertina presostatica pe durata anotimpului rece permitand mentinerea unei temperaturi constante de aprox.18C),  precum si doua terenuri de minifotbal.

   Complexul sportiv si-a inceput activitatea inca din anul 2005 cand, odata cu incheierea lucrarilor la baza sportiva, au fost deschise publicului terenurile de tenis si minifotbal, precum si una dintre terase,  demarand in aceeasi perioada si constructia Hotelului “Plaisir”.

   Anul 2008 aduce noi transformari, constand in inaugurarea unui nou sediu pentru activitatea comerciala si transferarea intregii activitati de distributie in acesta, lansand oportunitatea ca vechiul sediu sa fie structurat si amenajat  in ceea ce urma sa devina Restaurantul “Plaisir”.

   Finalizarea constructiei hotelului si a primei parti a restaurantului a generat oportunitatea de a demara aceasta latura a business-ul, chiar inainte de finalizarea complexului, impunandu-se gasirea unei modalitati eficiente de administrare a acestuia, ce presupunea atat obtinerea  avizelor necesare functionarii cat si fundamentarea structurii organizatorice necesare derularii unei activitati la parametri optimi. Nevoile specifice celor doua activitati, comert si servicii, cat si faptul ca acestea se desfasurau in  locatii total diferite, au conturat ideea administratii lor separate, atat organizatoric cat si juridic, dand astfel nastere unei noi companii “ AMP REST STYL”.

   Pentru o perioada scurta de timp sectorul de activitate al acestei companii a fost foarte restrans, din cauza limitarilor legate de spatiu si personal – localul dispunea initial de o capacitate de 80 locuri, iar personalul aferent ce a dat startul afacerii a fost alcatuit din doar 4 salariatii dedicati – cat si din cauza faptului ca serviciile hoteliere au intrat in aria de cuprindere a AMP REST STYL mai tarziu, in cursul anului 2010, odata cu mobilarea si dotarea completa a hotelului.

   In decembrie 2009, se organizeaza primul eveniment de anvergura (cu participarea a peste 400 de persoane), coincizand cu inaugurarea salonului “Gold Room”. Arhitectura acestuia lasa atat posibilitatea sectionarii cat si reorganizarii spatiului astfel incat, in functie de evenimentul gazduit sa permita participarea unui numar cuprins intre 200 – 700 persoane.

   Inaugurarea hotelului avea sa aiba loc in mai 2010, cand toate avizele necesare derularii activitatii fusesera obtinute, personalul specializat contractat si echiparea necesara unei functionari optime incheiata. ( in mai 2010 numarul personalului se dublase, urmand ca in iunie acesta sa se tripleze).

   In aceeasi perioada s-au derulat lucrari de constructie ce au transformat piscina intr-un bazinul de inot de dimensiuni olimpice, atasandu-i-se totodata o piscina pentru copii si o a doua terasa dedicata spatiului de agrement.

   Din dorinta de a veni mereu in intampinarea consumatorilor si de a le oferi acestora noi experiente, s-a trecut in 2011 la extinderea salonului “Blue Room”, plecandu-se de la o capacitate initiala de 80 de locuri si ajungandu-se la o capacitate de peste 160 locuri. Pentru zilele insorite si in special pentru sezonul estival in fata acestui salon a fost amenajata o terasa eleganta din lemn decorata cu flori.

   Modificarile aduse complexului au facut ca numarul de persoane necesare pentru administrarea si intretinerea complexului sa creasca de la 4 la 16 (personal aferent doar activitatilor  administrate de AMP REST STYL ).

 

umbre
SEO