foto-aici
foto-aici

Descriere

Piscina Ploiesti – Centru Welness Plaisir

Hotel Plaisir va ofera posibilitatea de a va recrea si rasfata intr-unul din cele mai moderne centre de relaxare si welness din Ploiesti, ce dispune de piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, bazin rece de relaxare, dusuri cu cromoterapie si cascada cu apa rece, masaj, sala de fitness si terasa.

Dupa o sedinta de fitness, tenis sau fotbal va invitam la o baie relaxanta sau un inot revigorant in cea mai mare piscina acoperita, tratata cu sare, din Ploiesti.  Puteti sta la umbra, inauntru sau la terasa, iar daca doriti sa va bronzati puteti face o baie de soare pe sezlongurile exterioare in timp ce savurati un suc racorior sau un cocktail exotic de la barul in aer liber.

Piscina are doua bazine acoperite, unul de 25 x 15 metri cu iluminare subacvatica (adancime de la 1.40 la 2.00m) si unul mai mic destinat copiilor (adancime 0.55m-1m). Piscina are intotdeauna temperatura apei constanta, la 29.5 grade bazinul mare si 30 grade bazinul mic, fiind deschisa tot timpul anului. Oferim de asemenea si cursuri de inot pentru copii si adulti, cu instructori calificati. Casca de inot este obligatorie la intrarea in piscina interioara.

Pentru distractie, relaxare si nu in ultimul rand pentru soare si apa, Hotel Plaisir va pune la dispozitie o piscina exterioara pentru adulti (adancime de 1.40m) si una pentru copii (adancime de la 0.50 la 1.00m).

Avem 300 de locuri pe sezlonguri si 100 de locuri la terasa. Serbati ziua copilului dvs la piscina! Intre anumite ore puteti inchiria piscina pentru zile de nastere si alte petreceri.

Pentru ca efectul de relaxare sa fie maxim, puteti sa va bucurati de instalatia de hidromasaj (jacuzzi) de langa piscina.

Noul complex SPA cuprinde:

  • sauna uscata Finlandeza cu aromoterapie, cromoterapie si sare de Himalaya;
  • sauna umeda Hammam cu aromoterapie si cromoterapie;
  • bazinul cu apa rece ce genereaza beneficii terapeutice la nivelul sistemului circulator, epitelial, muscular si imunitar;
  • dusuri calde sau reci cu cromoterapie si cascada de apa rece, totul intr-un mediu ambiental exotic meloterapeutic si cu jocuri cromatice de lumini.

Toate acestea sunt recomandate atat pentru efectul calmant si inviorator dar si pentru efectul terapeutic. Temperatura ridicata si transpiratia favorizeaza eliminarea toxinelor, ajuta la întarirea organismului si la relaxarea musculaturii, dilateaza vasele de sange si imbunatateste circulatia, creste metabolismul si arderea caloriilor. Caldura determina o dilatare a porilor producandu-se curatarea tenului in profunzime. Inainte de sauna este recomandat un dus cald, iar sedintele de sauna (maxim 3 de cate 8-15min) se alterneaza cu un dus rece si o pauza de 5 minute.

Pentru cei care doresc sa se relaxeze cu un masaj, sedinta trebuie programata telefonic in avans. Oferim masaje de relaxare, anticelulitic si reflexoterapie.

Sala de fitness este utilata cu aparate cardio (biciclete eliptice, banda de alergat, steper profesional) si de tonifiere musculara moderne pentru a va mentine in cea mai buna forma.

Toti clientii complexului de relaxare beneficiaza de 3 tipuri de vestiare (adulti si copii).

Va invitam la piscina Plaisir by Ana Maria Pop din Ploiesti pentru a petrece cateva ore pentru sanatatea dvs. Pentru o relaxare totala si o stare de buna dispozitie ce va dura o saptamana intreaga recomandam ca activitatile sa fie desfasurate in urmatoarea ordine: fitness, masaj, sauna, piscina, jacuzzi si apoi o bautara pe terasa.

Clubul Sportiv de Inot AMP Gold Club va ofera initiere in inot pentru copii si adolescenti, cu pregatire pentru inot de performanta cat si cursuri de initiere pentru adulti. Clubul sustine participarea membrilor la competitii pe plan local si international. AMP Gold Club este afiliat la Federatia Romana de Inot.

Intregul complex are sistem de paza si supraveghere video.

Pentru rezervari sau informatii:  telefon 0723 205 250 piscina@hotelplaisir.ro

Program: Luni-Duminica: 9.00-21.00


pdfVedeti Regulament piscina


Tarife

TARIFE
Descriere Nr intrari Durata TARIFE
  • Se considera copil, persoana cu varsta pana in 14 ani
  • Copii cu varsta de pana la 2 ani au acces gratuit insotiti de parinti
  • Abonamentele sunt valabile timp de doua luni pentru copii si o luna pentru adulti
  • Abonamentele nu sunt transmisibile.
COPII 1 ZI INTREAGA 15 LEI
COPII INITIERE 1 1 ORA 15 LEI
COPII INSOTITI 1 1ORA 10 LEI
ADULTI 1 1 ORA L-V 15 LEI
ADULTI 1 ZI INTREAGA L-V 20 LEI
ADULTI 1 ZI INTREAGA S-D 25 LEI
ABONAMENT 5 1h bazin 1h fitness 100 LEI
ABONAMENT FITNESS nelimitat 1 ORA 100 LEI
ABONAMENT BAZIN 10+1 Gratuita 1 ORA 150 LEI
ABONAMENT BAZIN + SAUNA + FITNESS nelimitate ZI INTREAGA 300 LEI
ABONAMENT BAZIN, SAUNA, FITNESS, JACUZZI nelimitate ZI INTREAGA 350 LEI
ACCES SPA (sauna umeda, sauna uscata, bazin rece, dusuri cu cromoterapie si prosop) 1 1 ORA 20 LEI
SALA FITNESS 1 1 ORA 10 LEI
INCHIRIERE PROSOP 1 Sesiune 5 LEI


umbre
SEO